Även universum kan pranka.

Jag var i min magiska bubbla, min cirkel och gav mig healing. Vackra lugna toner fyllde mig och min spirit. Jag kände kraften flöda.

Plötsligt bröts förtrollningen av ”The Real Slim Shady” Eminens härliga rapp. Jag kunde inte låta bli att le. Medan jag undrade om gudarna blivit tokiga.

Ibland kan vi bli lite för allvarliga i vårt arbete med oss själva. Meddelandet var solklart, glöm inte att skratta.

Efter healing skulle jag sitta med ”Saga” en stund. Jag har vandrat ett tag med denna underbara gudinna. Hon har hjälpt mig att komma till insikt och även transformerat saker jag släppt. Jag frågade henne vad jag kunde hjälpa henne med. Hon ville att jag skulle berätta om henne och det gör jag nu.

Saga är kompis med Oden. Han kommer ofta för att ta del av Sagas visdom. De sitter vid bäcken och dricker. Hm det kanske inte bara är vatten. Vad de mer gör, vete gudarna. Dom gillar varandras sällskap helt klart.

Jag går med Saga fram till Vårdagsjämning, där har vi en avskedsfest. Vi möts ju igen på nästa runda.

När jag dragit min runa för dagen är jag klar att stänga cirkeln och komma tillbaka till mugglarvärlden. Det är inte alltid så lockande, men ibland pockar världsliga uppgifter på uppmärksamhet.

Ja just de, glöm inte skratta. Det är viktigt. Det ger livsglädje och man tar sig själv inte på för stort allvar. Häx Väx A

Lämna en kommentar

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne