Torsdagens vägledning.

Håller du fast vid något som håller på att falla dej ur händerna? Bli inte rädd! När du släpper taget, kommer du att upptäcka något underbart. Lita på att livets gudar ger dej vad du behöver.

Du genomgår en process där du blir spirituellt renad från rädslor och kontrollbehov. Du kommer att kunna blomma ut i fullkomlighet. Bli inte rädd för känslor av besvikelse eller misslyckanden; det är bara ditt sinne som lurar dej och vill ha kontroll. Du behöver övertyga dej själv och tro på livets godhet.

Om det har funnits sjukdom och andra känslomässiga lidanden som prövat din styrka på din tro så är det över nu. Sätt din tro i ljuset och mörkret är över. Har du tappat tron på människan? Din tillit kommer att växa. Du behöver bara tro på kärleken, livets godhet och lämna resten åt universum.

Nu är det dags att gå till handling. Hoppa på nu när det blir ett tillfälle och använd dej av vågens av energi som snart kommer i crescendo. Du kan använda den som en surfare som fångar vågen för att komma framåt upp till toppen. ❤️🙏❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: