Onsdagens budskap.

Att påbörja ett nytt liv kräver en hel del kurage. Du måste vilja att utforska nytt territorium och ibland tillåta dej att vara osäker när du prövar nya vägar. Att börja ett nytt liv betyder du lämnar ditt gamla liv och allt med det, som du känner till.

Hursomhelst älskar du de hinder du möter , nu när du vet att du är beskyddad av ”the daughters of the red tent”.

Nu kommer en tid då du behöver skydda dej själv från granskande ögon eller andras åsikter. Men bara den stund det tar för dej att växa dej stark och stå i din egen sanning. Så att du inte påverkas av andras rädslor. Precis som en nyfödd behöver du skyddas. Precis som ett frö behöver mörkret i jorden, får du skydd i ett rött tält. Ta den tid du behöver för att växa dej stark. Låt ingen annan kritisera dej. Lita på dej själv och älska dej själv. Ta hand om dej på bästa sätt medan du växer in i ditt nya liv. ❤️🙏♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: