Tankar som legat och grott.

Idag läser man alldeles för ofta om personer som får sitt liv förstörda av haters. ”It’s a shame”

Min tanke är att det är dags att använda oss av det vi, häxor och andra spirituella kan. Vi som är bevandrade i elementens energier och dess kraft. Använda positiva motbilder, för att; vi kan. Vi gör det, för att vi kan…

Hur många gånger har vi inte tänkt något positivt om någon vi stötter på. ”Det där var bra sagt.” Va snygg du va i den blusen” ”Jag gillar ditt arbete” eller vad det nu är för tanke som flyger genom huvudet. Det kan vara på vår arbetsplats, på gemensamma möten eller i affären.

Här kan man fortsätta i oändlighet, tankar man har men inte uttalar med ord. Tänk, allt börjar med en tanke. Vad tror du skulle hända, om du säger din tanke högt, till personen i fråga? Känd eller okänd. Vi som är vana vid att bli kritiskt granskade, nagelfara, synade efter något att kritisera.

Hur skulle det vara om vi började att lyfta andra, göra det till en vana. Säga det positiva vi tänker om någon annan. Stort som litet. Göra någon annans dag. Visa att hen är sedd. Ge något positivt med enbart ord. Ord som förändrar dagen för mottagaren.

Ja, detta gäller även mej….även om jag stundtals har uppmärksammat och delgett någon det positiva jag tänkt. Det är lätt att det försvinner i bruset. Ibland måste man ta tag i sig själv och påminna sig om sin intention att sprida ljus. Att motverka motsatsen.

Sist vill jag bara tillägga. Gör livet magiskt fullt ut. Se hur de positiva energierna arbetar. /Lobalia Korpöga

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Wargmåne
  Dec 02, 2022 @ 21:18:37

  Jamen så Behöver det ju vara – Alltid ❤

  Gilla

  Svara

 2. Ann-Marie Ekström
  Jan 17, 2023 @ 18:28:46

  Precis så! Att sprida goda vibbar, glädje och kärlek Vara en ljusarbetare. Det är väl det vi strävar efter, eller hur?

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: