Bud från väven 23 och 24 maj.

Laguz- Vattenrunan

Det är nu du vågar känna efter vad du upplever. Du lyssnar till dej själv och följer din inre ström. 🧡

När det gäller dina aktiviteter är det viktigt att du avgör vad som är viktigt för dej. Du kan inte planlöst följa andra i den stora strömmen. Du ska stanna upp och reflektera och var sann mot dej själv.🧡

Du behöver känna och uppleva alla dina känslor. Du ska lita på dej själv och dina inre signaler. Vad betyder det du känner? Våga använda dej av hela ditt känslospektra. 🧡

Det kan vara svårt att stanna upp när världen rusar på. Det är viktigt att du vet vad som får dej att agera. Du själv eller andra? Även du påverkar andra. Känn efter i vilket syfte. Är det för egen vinning eller för någon annan. Hitta balansen

Du ska vara i din känsla må bra och känna dej trygg. Det är bra för dej att vara I vatten elementen, drick mycket vatten, bada och duscha. Meditera vid vattten om du har tillgång till hav eller sjö eller fyll en skål med vatten och sätt bredvid dej. 🧡

Du ska lyssna mer på din intuition, se det som ditt största och viktigaste verktyg du har. Du kommer att öppna upp och hitta nya områden som du nu kan närma dej. Du vågar ifrågasätta det som känns fel och följer dina egna mål.🧡 HäxVäx Lobalia Korpöga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: