Bud från väven 4 till 6 februari

Korpen visualiserar Kuan Yins Oracelkort för mig. Viskar hest, healing, visa på healing. Så här lyder budet.

Healing från Lyktdanserskan
Lägg en hand på ditt hjärta och ta tre långsamma andetag, in och ut. Säg högt.
"Jag kallar på Kuan Yin, hennes vilda själ, lyktdansaren, som älskade mig villkorslöst. Snälla visa mig med glädje och nåd vad jag än behöver se eller förstå för att tro på vad som händer. Hjälp mig att hitta den högsta vägen här, av ljus, av minsta motstånd, för att enkelt manifestera mitt hjärtas avsikt. Sitt i stillhet och känn det gyllene ljuset, komma under dina fötter och fylla hela din kropp med detta ljus, ända upp till din själstjärna. So mote it be ❤️

Kenaz

Rita Kenaz i båda dina handflator. Fundera på under dagen. Hur påverkar Kenaz mig? Hur och när kan jag utnyttja denna runa? Sitt gärna och meditera över runan. / Lobalia Korpöga 🖤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: