Vägledning Torsdag 15 okt.

Du har arbetat väldigt hårt för att komma dit du är, men har en bit kvar. Du har presterat så mycket på egen hand. Du är på en väg som leder till mig, en väg med stora svårigheter och kanske även farlig, men du är villig att ta den risken för att kunna fortsätta din resa. Du har visat på ditt engagemang och din envishet att inte ge upp och gå tillbaka även om det krävt otrolig en kraft och styrka från dej. Det är nu du ska stanna upp och vänta in det du letar efter.

Du behöver släppa taget och lita på att det inte är samma sak som att ge upp. Du behöver stanna upp, sluta driva på eller forcera vägen på andra sätt. Det du söker kommer. Jag ser en del faror på din väg. Jag ser också att det är onödigt för dej att möta dom. Så därför kommer jag till dej. Du behöver inte leta längre, jag ger dej, det du har sökt. ❤️🙏❤️

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Ylva Persson
    Okt 15, 2020 @ 19:33:20

    Spännande väg att vandra, nyfiken på vilka faror 😲

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: