Vägledning Tisdag 13 okt.

Tillåt mig hjälpa dej. Det finns tid när det kan vara konstruktivt att slåss och man bygger då upp sin styrka. Det finns också tider då en fight inte tjänar någon eller något och då måste det bli fredstid.

Sluta att läxa upp dej själv, låt inte heller någon annan sätta sig över dej överhuvudtaget. Det är inte genom att försöka kontrollera andra som gäller, utan att bygga upp dej själv spirituellt, för att bli stark och mer i fred med ditt inre.

Oraclet ger ett budskap att vad det än är, vilket, vilka problem som helst, som du grubblar över kommer att lösa sig. Även om du i ditt sinne undrar över hur det överhuvudtaget skulle kunna vara möjligt. Tillåt en högre makt att visa dej hur man bäst läser saker och ting. Det går snabbare om du slutar att oroa dej och slita ut dej i onödan. ❤️🙏❤️

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anki64
  Okt 13, 2020 @ 17:47:00

  Tack ❤

  Gilla

  Svara

 2. agnetarawenstar
  Okt 17, 2020 @ 10:25:27

  Tack för responsen ❤️🙏❤️

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: