V. 41 måndag

Saker och ting händer inte av en slump, det finns alltid en mening med allt. Det finns en väg som är menad för dej, så att du ska befinna dej på rätt plats på rätt tidpunkt. Detta för att du ska erövra de erfarenheter och träffa de människor som du behöver för att växa. Lita på allt det du får uppleva i livet. Livet förändras, det kan vara av religiösa aspekter, ditt sätt att leva eller sexuell tillhörighet. Det kan vara vilket val som helst bara det känns äkta för dej. Det behöver inte vara en lätt resa, men du kommer att kunna känna en djupare glädje efter ett tag.

Du är menad att göra en resa. Det kan vara en resa som du funderat på, flytta eller byta jobb eller kanske en inre resa, att hitta dej själv. Kör på! Stanna inte pga att det är bekvämt med det kända. En hel värld väntar på dej och du kommer att blomma a v de nya erfarenheter världen erbjuder dig.

Detta oracel är ett tecken på succé när du ger dej av på ett äventyr eller resa. Även ett gudomligt beskydd under en svår tid eller svåra upplevelser. ❤️🙏❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Stefan Whilde

Författare, homeopat, lärare i homeopati

WargMåne - Spiritatwar

WARGMÅNE Fifilurar- och skriver från Hjärtat - Välkomna in <3 - All Is Love And Magic ! ©Wargmåne

%d bloggare gillar detta: